Paikallispelit SJKta vastaan
Julkaistu: 15.08.2020 00.00

Perjantaina 7.8. käytiin P11-sarjan paikallispelit SJKn kanssa pelaamassa Alavudella. Vastaan asettui SJKn -09- ja -10-joukkueet.

Ensimmäisessä pelissä SJK-09 vastaan Sepsillä oli runsaasti maalipaikkoja, mutta vedeltiin niukasti ohi ja yli sekä kolisteltiin tolppia ja ylärimaa. SJK meni Sepsin paikkojen tuhrimisen jälkeen 1-0 johtoon. Lopulta kovan taistelun jälkeen Sepsi tuli tasoihin 1-1 komealla puskumaalilla kulmapotkusta.

Toisessa pelissä SJK-10 pelasi hyvin ja Sepsillä oli alussa vaikeuksia saada peliään käyntiin. Peli oli kuitenkin tasaista eikä ensimmäisellä puoliskolla maalipaikoilla juhlittu kummassakaan päässä. Toisella puoliajalla SJK meni jälleen 1-0- johtoon kulmapotkun jälkitilanteesta. Jälleen loppuun saakka hienosti jaksanut Sepsi kuitenkin tasoitti pelin ja pari minuuttia ennen loppua iski vielä puolittaisesta läpiajosta 2-1 voittolukemat!