Näiltä sivuilta löydät tietoa toiminnastamme ja voit ilmoittautua mukaan seuran toimintaan. Tavoitteenamme on antaa kaikille tasapuolinen mahdollisuus kehittyä kuningasjalkapallon parissa unohtamatta jokaista peluria omana persoonanaan. Koemme myös olevamme osavastuussa lasten/nuorten kasvatuksessa, ja pyrimme omalla esimerkillämme antamaan valmiuksia tulevaan.

Seuran toimintaa pidetään yllä vapaaehtoisvoimin, seurallamme ei siis ole palkattuja työntekijöitä, vaan kaikki valmentajamme ja toimihenkilömme ovat mukana, koska haluavat edistää alueen lasten ja nuorten liikuntaharrastusta.

Seuran toiminta on tällä hetkellä voimakkaassa kasvussa, jäsenmäärämme onkin kaksin-kertaistunut parin viimeisen vuoden aikana. Seuramme toimii paikallisesti niin, että harrastusta aloittavien lasten ja nuorten on helppo tulla toimintaan mukaan.

Jos siis olet kiinnostunut lasten ja nuorten valmennuksesta olet tervetullut joukkoomme !

Halutessasi tukea tomintaamme voit ottaa yhteyttä myös palautelaatikon kautta.

KUUKAUDEN ILMAINEN TUTUSTUMISAIKA

Kaikki Pelaa -ohjelman yksi tärkeimistä tarkoituksista on helpottaa lapsen mukaan tulemista seuratoimintaamme milloin vain. Sepsi-78 tarjoaa kaikille pelaajille (jolla ei aiemmin voimassa olevaa pelipassia) mahdollisuuden tutustua 30 vrk:n ajan seuratoimintaan suorittamatta heti liiton pelipassimaksua ja seuramme jäsenmaksua. Ilmainen tutustumisaika antaa lapselle rajoittamattoman peli- ja harjoitteluoikeuden kuukauden ajaksi. Seura ei korvaa tutustumisjaksolla tapahtuneita tapaturmia/vahinkoja, joten pelaajalla tulee olla oma tapaturmavakuutus.

Ikäryhmien yhteystiedot löydät kohdasta "Joukkueet", otathan rohkeasti yhteyttä ja tervetuloa iloiseen joukkoomme !

Kuvassa Sepsi-78:n kasvatti, maajoukkuepelaaja
Veli Lampi yhteispotretissa junnujen kanssa.