Sepsin P11-pojat Isosaaressa
P12 (2012)Julkaistu: 02.07.2023 13.24

Sepsin P11-pojat Isosaaressa

SEPSIN P11-POJAT ISOSAARESSA

P11-joukkue vietti mukavaa kesäiltaa Isosaaren leirikeskuksessa kesäkuun viimeisenä torstaina. Vaikka pari piirisarjaturnausta olikin vielä viikon sisään tulossa, oli teemana myös tietyllä tapaa kevätkauden päätös ja parin viikon keskikesän tauon starttailu.

Kokoontuminen sovittiin Simunan S-marketille, josta lähdettiin hienossa pyöräletkassa polkemaan Isosaareen. Matkahan ei ollut kuin luikaus ja perillä oltiin jo vajaan 20 minuutin kuluttua. Leirikeskus oli suurimmalle osalle porukasta uusi tuttavuus, mutta positiivinen sellainen. Täytyy Seinäjoen kaupunkia kiitellä, että tällainen on olemassa aivan lyhyen fillarimatkan päässä ja sopuhintaan. Päärakennuksen lisäksi käytössä sauna ja grillikota sekä mukavasti pihaa sekä tietysti uintimahdollisuus.

Kelit suosivat iloista ja rentoa illanviettoamme. Ohjelmassa oli saunaa, uintia, makkaraa, pullaa, pihapelejä (purkkia, petanqueta) ja yleistä mukavaa yhdessäoloa. Osa taisi viettää sauna-uinti -touhuissa syömistä lukuunottamatta lähes koko ajan. 😊 Kolme tuntia Isosaaressa meni aivan hujauksessa ja klo 20 pyörät lähtivät Kellin johdolla kohti Simunaa.

Pelit ovat sujuneet kevätkaudella oikein hienosti ja kehitys on ollut silmiinpistävää. Nyt tosiaan pian parin viikon paussi ja treeneihin palataan ennen heinäkuun toiseksi viimeisenä viikonloppuna odottavaa Pori Cupia, johon lähdetään kahdella joukkueella. Ja siitä sitten mennäänkin taas täydellä höyryllä syyskuun loppupuolelle saakka.

Joukkueen uusimmat uutiset