Sepsin 12-syntyneet voitokkaina Kauhajoella
Julkaistu: 09.04.2022 00.00

Sepsin 12-syntyneet voitokkaina Kauhajoella

Seuran 12-syntyneet osallistuivat 2.4. Kauhajoella halliturnaukseen. Pelejä pelattiin Nuottiareenassa aamusta iltaan, hyvällä menestyksellä. Alkusarjan kolmessa ottelussa kohdattiin Karhu Sininen, Jalas sekä Kankaanpään Pallo, ja tuloksena kaikista peleistä voitto.

Sijoitusottelut jatkuivat heti alkusarjojen jälkeen. Välierässä vastaan asettui Karhu Valkoinen, joka myös joutui taipumaan poikien jatkaessa hyviä otteitaan. 18.30 alkaneessa finaalissa kohdattiin rakas paikallisvastustaja SJK. Peli oli todella tiukka. Sepsi siirtyi 1-0 johtoon, mutta SJK nousi tasoihin. Aivan ottelun loppuhetkillä Mico Juvosen laukaus painui vastustamattomasti alanurkkaan ja tällä maalilla Sepsi voitti ottelun 2-1 ja pääsi samalla juhlimaan koko kevätturnauksen voittoa! Poikien ilo täytti koko Areenan ja kuin tulisilla hiilillä ollut kannatusporukkakin yhtyi riemuun täysin palkein.

Joukkue oli täynnä onnistujia koko päivän ajan. Joukkueen valmentaja Mika ”Kelli” Keltamäki oli äärimmäisen tyytyväinen syöttöpeliin, sen kautta rakennettiin hyviä hyökkäyksiä ja toisaalta saatiin purettua vastustajan tiukkaakin prässiä. Oli ilo huomata, että harjoituskentällä talven aikana käydyt asiat näkyivät pelissä.Lisäksi lähes kellonympärystän mittainen päivä ja 5 peliä vaati myös keskittymiseltä ja jaksamiselta paljon, ja nämäkin puolet olivat Sepsin pelaajilla silkkaa rautaa.